Om aspiira.net • livsstilsblog & netværk

aspiira.net blev født september 2019 med et ønske om at skabe et fællesskab og netværk for danske bloggere med noget på hjerte ♥

Et fristed hvor tabuer bliver brudt og flere emner bliver belyst.

Personen bag aspiira.net

Cori Marcussen, stifter af aspiira.net
Cori, Stifter af aspiira.net

Jeg hedder Cori Marcussen, er 41 år og bosat på Bornholm. Mor til to dejlige børn, Zillass på 13 år og Kasandra på 8 år, som jeg deler 7/7 med hver deres far. Det fungerer rigtig fint.

Jeg er en ildsjæl og har været aktiv på nettet siden år 2000 med mange spændende projekter… bl.a opstart af online portaler og har tidligere været tovholder og udgiver for e-magasinet AlternativSund.

Jeg har så længe jeg kan huske interesseret mig for krop, psyke og selvudvikling og har læst et hav af bøger og artikler herom.

Før jeg fødte mit første barn, arbejdede jeg på fuldtid som alternativ behandler og rådgiver, med fast base på Sjælland. Senere var jeg selvstændig i 5 år med eget design- og reklamebureau.

I dag arbejder jeg ved siden af aspiira.net som grafisk freelance designer, hvor jeg primært hjælper forfattere med design af bogomslag samt som madskribent og opskriftudvikler af (Low FODMAP) mad- og bageopskrifter på CORI’s KØKKEN. Det har jeg har gjort siden maj 2011.

Herudover har jeg gennemført uddannelsen som Kostvejleder & Slankekonsulent via skolen At Work uden bevis, primo 2019.

Jeg er en del af aspiira netværk og blogger på min personlige blog, Coris Klumme, om sund livsstil og selvudvikling.

Respekter venligst copyright

Respekter venligst ©copyright

Al materiale, herunder billeder og tekster på aspiira.net ejes af aspiira.net/Cori Marcussen, hvis ikke andet er anført og må ikke benyttes/gengives uden skriftlig tilladelse af ophavsmand. Skulle dette ske, kan du forvente at blive kontaktet af et firma på overtegnedes vegne og modtage en regning.