fbpx

Alle søger vi efter sjælen, vores inderste kerne af ro, harmoni og balance. Om du kalder det det eller ej, er ikke vigtigt, for det er det vi alle gør, på hver vores måde.

Vi kan føle os fortabte, føle et tomrum eller at vi eks. ikke udnytter vores fulde potentiale. Vi kan være udbrændte eller stå et sted i livet, hvor vi ser alt med negative øje og hungre efter at føle os glade og hele igen.
Uanset dit ståsted i livet, kan du via meditations teknikker lindre og heale din sjæl.

Meditation er en værenstilstand, der omstrukturer underbevidstheden til at være mere fredfyldt.

Jeg vil her give dig en teknik, til at opnå større indre ro og en højere meditativ tilstand ved at iagttage bølgerne på stranden.

Jeg har altid selv elsket at sidde på standen og høre havets brusen. Bare lyden, er som balsam for min sjæl og virker beroligende.

Det kan kræve noget øvelse at forbinde sig selv med havet. Start evt. med 3-5 dybe vejrtrækninger, før du går i gang.

Meditations teknik – Forbind dig med havets bølger
Mens du sidder, går eller står på standen, forestiller du dig, at hver enkelt bølge bader dine sår og skrubber alle de skadende følelser og tanker løs. Og når bølgen trækker sig tilbage, ser du for dig, hvordan bølgen skyller alle dine urenhederne med sig ud. For hver ny bølge lader du dig selv blive renset for giftige erindringer, sår og pletter på sjælen fra tidligere hendelser og ubalancer i dine celler. Se for dig, hvordan det hele bliver skyllet ud i havet.

Gentag indtil du føler dig renset.

Når du føler dig renset, lader du hver ny bølge bringe dig styrke og fornyet energi. Forestil dig hvordan hver bølge skyller ind over dig og manifastere styrke og ny lys og let energi til alle celler i din krop.

Gentag indtil du føler dig fyldt.

Du kan også soppe i vandkanten, mens du forestiller dig vandet komme op igennem dine fødder og op igennem hele din krop, som healer, renser og styrker din krop og dit sind.

Denne øvelse kan du lave eks. 1 gang om ugen, hvis du har mulighed for det og kombinere med meditation fra hjemmet på andre dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *