fbpx
VIND 1 BODY WRAP + CD’EN, NATURLIG SLANK Nu har du mulighed for at vinde og forkæle dig selv med 1 Body Wrap behandling fra It Works! samt CD’en Naturlig slank af SIQ-terapeut, Merete Gundersen, meretegundersen.dk Tag Body Wrappen på… Læg dig godt til rette og slap af i 45 min., mens du lytter til CD’en, Naturlig slank, hvor Merete Gundersen på en blid og rolig måde taler til dig om at nå dine kommende mål med hensyn til dit vægttab.
Regler for deltagelse:
  1. Bliv medlem af min gruppe “Livsstilshuset” på facebook.
2. Del GRUPPEN offentligt på din væg – udløser 1 lod i konkurrencen. Jeg kan se hvem der deler ? ELLER FORØG DIN VINDERCHANCE: Inviter dine venner ind i gruppen Livsstilshuset… 5 inviterede venner udløser 1 lod i konkurrencen. 10 venner 2 lodder osv. Skriv i kommentar hvor mange du har inviteret. Jeg hjælper med at tælle ? Konkurrencen løber til den 15. nov. 2018 hvorefter vinderen vil blive offentliggjort i gruppen.   Held & lykke. ?