fbpx
Lige nu og frem til den 5. oktober 2018 har du mulighed for at vinde Facial ansigtsmaske, der hjælper med at gøre dit ansigt yngre! Ansigtsmasken indeholder creme-ekstrakt, som fugter og lindrer huden i dybden og reducerer dannelsen af fine linjer og rynker. Derved opnås en mere strålende, yngre og smukkere glød. Facial ansigtsmaske:
  • Strammer op og toner huden, så dit ansigt løftes
  • Reducerer dannelsen af fine linjer og rynker
  • Føl dig glat og beroliget gennem kontinuerlig fugtning
  • Aktiverer træt hud med en eksplosion af forfriskende plantemidler
Konkurrencen kører i min facebook gruppe: Fit Your Body og kan ses øverst i gruppen under meddelelser. Du finder også her, regler for konkurrencen. Præmien har en værdi af 200,- Vinderen vil blive offentliggjort i gruppen på facebook og her på min blog, kort efter vinderen er udtrukket.   Held & Lykke.