fbpx
Gør det ondt at fylde 40?

På søndag den 10. juni rammer jeg de 40 år og holder fødselsdagsfest for den nærmeste familie og venner på lørdag.
Hvis du spørger mig om jeg ser frem til at fylde 40 år, er svaret nej.
Jeg ved da godt det ikke gør ondt at fylde 40, i hvert fald ikke fysisk, men der er alligevel noget over det runde tal, som jeg ikke har det godt med. 39 år, lyder så meget bedre i mine øre 😀

Jeg må indrømme at min krop sagtens kan mærke at den ikke er 25 mere… (og ja, ved det er naturens gang og bla bla, men…) De grå hår har meldt sin ankomst i hånd med rynker, tunge øjenlåg og for ikke at tale om tyndekraften, som har taget over. For at være bundærlig, har jeg det sgu svært ved at blive ældre, også fordi jeg mentalt ikke er som en på snart 40 år.
Det er bare som om min krop ikke rigtig passer til min personlighed.

Måske det er 40 års krisen som kradser?

Jeg har bestemt at jeg ikke vil leve op til det berømte udtryk “40, fed og færdig”. Nok bliver jeg 40, fed.. tja har lidt ekstra på sidebenene, men hey, har faktisk tabt 12 kilo siden sidste år og går stadig stille ned i vægt. Færdig. ALDRIG! Der er stadig masser af krudt i mig 🙂

Jeg har talt om det at fylde 40 med en veninde og hun har det heller ikke så godt med det. (det er hendes tur til vinter). Er det bare generelt os kvinder der finder lige netop 40 år svært? Tænker at det da umuligt kan blive nemmere ved de 50. Meeen nu skulle jeg måske også slå koldt vand i blodet, for der er heldigvis 10 år til endnu.

Hvordan har DU håndteret at blive 40 år?