fbpx

Fad med adventslys, julekugler og lyskæde som passer ind i boligindretningen

Det er ingen hemmelighed at jeg ikke er vild med julens traditionelle farver som rød og mørkegrøn. De farver passer heller ikke ind i min boligindretning. Derfor er jeg begyndt at lave meget af min julepynt og juledekorationer selv, så min julepynt og øvrige indretning har en rød tråd og hænger sammen.

Jeg har lavet dette fine advents fad hvor jeg har bundet et lille tag på hvert lys med tallene 1-4 for hver søndag i advent. Hertil har jeg kommet forskellige julekugler af sølv i fadet, sammen med små juletræers figurer af træ og en lille batteridrevet lyskæde. Så kan dekorationen lyse, selvom det ikke er søndag i advent. Det er rigtig hyggeligt om aftenen.

Fordelen ved dette advents fad er, at det ikke sviner med eks. dryssende grannåle og når december måned har nået sin ende er det nemt at pakke julekuglerne ned igen, da intet er limet fast. Så kan alle dele genbruges året efter.

Skulle du have lyst til at lave noget i samme stil, er dekorationen meget nem at lave så den passer til din indretning… Benyt lys i dine farver og julekugler i guld eller farver, eller dekorer dine julekugler selv.

Begiver du dig ud i min idé, modtager jeg meget gerne et billede pr. mail, og vil meget gerne vise din adventsudgave frem på aspiira.net.

Fad med adventslys, julekugler og lyskæde